Manuele Afwerking


United Trust Group - UTG is alsook gespecialiseerd in loonverpakking, manuele afwerking, manuele verpakking...


Alles wat niet machinaal kan verzorgen wij met vele handen tegen de snelst mogelijke deadline.


Na de bedrukking van uw producten moet er regelmatig nog verpakt of verzameld worden in een doos of een zakje, al dan niet samen met andere producten.


Alsook zonder bedrukking kunnen wij uw producten tegen de beste prijzen in Europa handzaam verpakken, manueel afwerken of manueel verpakken.


Wij verpakken manueel uw producten in dozen, in potten, in zakjes, in zakken.


UTG beschikt over meer dan 220 mensen en over meer dan 15.000 palletplaatsen.


Wij bezorgen U Oost-Europese prijzen voor loonverpakking en manuele afwerking in binnen -en buitenland.


Specialisatie : grote aantallen, herhaalorders en snelle deadlines.


Voor een prijsaanvraag voor loonverpakking, manuele verpakking, manuele verpakking of manuele afweking kan U ons bereiken via : info@utg.be


VOORBEELDEN :


1 ) Het vullen van Plastiek Bollen of Plastic Bollen of verpakken in een plastiek ei of plastic ei


BIJ DEZE KOPEN WIJ ZELF ONZE PLASTIEK BOLLEN IN BIJ ONZE VASTE LEVERANCIER OF LEVERT DE KLANT DE LEGE PLASTIC BOLLEN


Alle kleuren en formaten beschikbaar.


Ideaal voor een promotionele actie


De plastiek bollen of plastic eitjes kunnen alsook bedrukt worden


Dit zijn de zogenaamde gekende plastic eitjes of plastiek eitjes uit de sjiekenbak of uit de kauwgomautomaat2 ) Het vullen van plastiek potten, plastic potten met deksel


BIJ DEZE KOPEN WIJ ZELF ONZE PLASTIEK POTTEN IN BIJ ONZE VASTE LEVERANCIER OF LEVERT DE KLANT DE LEGE PLASTIC POTTEN.


Transparant en meestal met een zwart of wit deksel.


Diverse inhoud beschikbaar.


Transparante pot kan voorzien worden van een zelfklevend bedrukt label of van een bedrukking op de pot en/of het deksel.


De pot kan gevuld worden met alles wat de klant wenst :  bv promotionele kruiden, snoep, drop, kauwgom, speelgoed, retailproducten zoals spijkers of andere kleinere materialen.


Hieronder : een pot gevuld met BBQ vuurkruiden : Promotionele actie voor Pepsi : 6 flessen Pepsi kopen = 1 pot vuurkruiden gratis. 20.000 potten door ons gevuld en verzorgt. Actie van A tot Z.
3  ) Het vullen van plastiek zakjes, plastic zakjes met snoep, voedingswaren of andere producten


Transparante zakjes kunnen bovenaan voorzien worden van een bedrukte headercard.


Verzamelen producten, inpakken en sluiten verpakking al dan niet met een bedrukte headercard door onze zorgen.


De transparante zakjes kunnen alsook voorzien worden van een schuifsluiting bovenaan en kunnen voorzien worden van een bedrukking, zie hier onder een bedrukking met het logo van het product en de verzameling van de verschillende afgetelde producten in 1 zakje.

4  ) Het verpakken van stickers in een transparante folieverpakking of flowpack


Stickers of verzamelkaarten kunnen wij verpakken voor U in een bedrukte of transparante folieverpakking al dan niet met een dubbelzijdige tape met fingerlift achteraan zodat U deze ingepakte stickers of kaarten op uw producten kan kleven voor een desbetreffende stickeractie, verzamelactie of spaaractie.


Wij verzorgen Uw project van A-Z als het moet.


Zie onderaan een project voor de populaire groep K3 waar de verzamelstickers verpakt werden in een bedrukte folieverpakking ( metallic kleur ) en waar de verpakte stickers samen met bedrukte hamburgerzakjes in een groter zakje verzameld en verpakt werden.


Zie onderaan ook een project voor een bekende Yoghurt Fabrikant.


Voor uw prijsaanvraag : mail gerust naar  info@utg.be

info@utg.be
5  ) Het vullen van dozen, omverpakken van import naar nieuwe dozen


Wij verpakken al uw producten in dozen, omdozen of verpakkingsdozen. Alles wat niet in uw eigen productie kan gebeuren of bij de producent zelf kan U bij ons outsourcen. Zowel promotionele verpakkingen, give-aways, premiums, spaaracties, goodie boxen, cadeauboxen en vele andere projecten en dozen.  Alsook het vullen van retaildozen of dozen voor in de supermarkt. Ofwel levert U alle producten en dozen, ofwel verzorgen wij uw project van A tot Z. Onderaan enkele voorbeelden van bedrukte en gevulde dozen. Wij beschikken over meer dan 15.000 palletplaatsen en zijn logistiek perfect uitgerust voor al uw grote projecten en herhaalorders. Specialisatie in grote aantallen.


6  ) Het aanbrengen van touwtjes of elastiekjes aan labels, touwlabels, grote aantallen


Wij kunnen Uw labels in karton, papier of kunststof al dan niet machinaal voorzien van een touw of van een elastiek.

Alle kleuren van elastiek of touw verkrijgbaar. Specialiteit grote aantallen en snelle deadlines. Wij verzorgen voor U ook het boorgaatje als het moet. Onze klanten hiervoor zijn vooral drukkerijen en reclamebureau's.

NIEUW : Labels met een klikkoordje of koordje met een kliksluiting. Al dan niet gepersonaliseerd. Wordt regelmatig gebruikt in de textielsector. Wordt ook wel een koordje met een harpoensluiting genoemd. Bij ons te verkrijgen.United Trust Group Copy Right (c) - All Rights Reserved - Headquarters Belgium  - Sales Company Europe - Belgium : e-mail : info@utg.be