BEDRUKTE GESCHENKDOZEN

Bedrukte Geschenkdozen & Cadeauboxen

Voor het bedanken van uw klanten of personeel ontwerpen en produceren wij geschenkdozen en cadeauboxen van A tot Z.

Wij maken deze dozen op maat van de klant op basis van hun wensen, producten, idee en vraag.

Wij maken deze dozen in alle formaten, voor grote en kleine aantallen.

V De bedrukking kan variëren van blanco, tot 1 kleur PMS en quadri full color druk, al dan niet voorzien van een laminatie of plasticatie mat of glazend.

V De geschenkdozen kunnen ook gepersonaliseerd worden op naam of unieke gepersonaliseerde dozen waarbij iedere doos anders is en een andere quadri druk heeft.

V De geschenkdozen kunnen ook voorzien worden van goudfolie, zilverfolie of andere kleur van folie en van een opdikkende UV-lak.

V We kunnen zowel de buitenkant als de binnenkant van de dozen bedrukken en we kunnen de doos voorzien van een interieur op maat van de producten.

V Voor de geschenken of de producten in de doos doen we een beroep op onze partners : brouwerijen, chocoladeproducenten, glasleveranciers, snoepbedrijven,    voedingsbedrijven, bedrukte gadgets in onze fabrieken in Azië, enz...niets is voor ons onmogelijk.


Zie onderaan enkele voorbeelden van bedrukte geschenkdozen waar ook de inhoud door ons is verzorgd, meestal vanaf 1.000 ex.

Alsook in het geval van de dozen voor VLAANDEREN, Flanders, hebben we samengewerkt met 9 brouwerijen en we hebben 12 verschillende Vlaamse bieren verstuurd voor hen naar alle landen van de wereld tot in Australië, en dat zonder 1 glasbreuk : We hadden een systeem ontwikkeld waarbij zowel de bierfles, als het proefglas onmogelijk konden breken bij een transport met een koerier.

De klant was zeer tevreden : voor meer info, stuur ons een e-mail op : info@utg.be

Voor meer informatie over bedrukte geschenkdozen en bedrukte cadeauboxen kan U ons altijd bereiken op : info@utg.be