BEDRUKTE EMMERTJES

Bedrukte Emmertjes


Bedrukte emmertjes voor in de supermarkt of voor in de winkel. Bedrukte plastic retailverpakkingen. Bedrukte plastic emmertjes voor in de supermarkt.


100% recycleerbaar.


United Trust Group is gespecialiseerd in de aanmaak en het bedrukken van plastic of plastieken emmertjes in full color quadri.


United Trust Group is gespecialiseerd in de aanmaak van bedrukte plastic of plastiek verpakkingen.


Alsook het deksel kan bedrukt worden.


U kan bij ons terecht voor bedrukte plastic emmertjes voor voeding, bedrukte plastic potten voor dierenvoeding, bedrukte potten voor korrels, kruiden, wegwerpbekers, bedrukte potten voor kaasblokjes of bedrukte potten voor olijven of andere hapjes, tomaat potten, tomaat emmertjes, bedrukte potten voor kleine tomaatjes, bedrukte plastic potten voor snoep, bedrukte plastic potten voor visvoeder en viskorrels, kortom bedrukte plastic potten met deksel voor al uw wensen. Alles is voedingsgeschikt.


U kan bij ons ook terecht voor bedrukte plastic dozen met deksel voor boter, ijscreme, yoghurt emmertjes, koekjes.


Bedrukte emmertjes transparant of bedrukte witte emmertjes met deksel voor snoeptomaatjes, snoepkomkommers, snoeppaprika


Alle vormen zijn mogelijk en op aanvraag via : info@utg.be


Onderaan ziet U een aantal voorbeelden van bedrukte plastic emmertjes of bedrukte emmers  of berukte plastic dozen voor ijscreme en boter.


Voor eender welke bedrukte plastic doos of bedrukte plastiek emmer kan U bij ons terecht.


Alles is op aanvraag, voor een snelle offerte kan U mailen naar : info@utg.be

Alles is op aanvraag, voor een snelle offerte voor bedrukte plastic potten of bedrukte plastiek flessen kan U mailen naar : info@utg.be