E-COMMERCE DOZEN BEDRUKT

Bedrukte E-commerce dozen & verzendverpakkingen


Er worden meer en meer producten online besteld en die worden liefst en best van al verstuurd naar de klant in mooie bedrukte e-commerce dozen

of mooie bedrukte verzenddozen.

Wij maken e-commerce dozen en verzendverpakkingen op maat van de klant op basis van hun wensen, producten, idee en vraag.

Wij maken deze dozen in alle formaten, voor grote en kleine aantallen.

De bedrukking kan variƫren van blanco, tot 1 kleur PMS en quadri full color druk, al dan niet voorzien van een laminatie of plasticatie mat of glazend.

De e-commerce dozen kunnen ook gepersonaliseerd worden op naam of unieke gepersonaliseerde dozen waarbij iedere doos anders is en een andere quadri druk heeft.

De e-commerce dozen kunnen ook voorzien worden van goudfolie, zilverfolie of andere kleur van folie en van een opdikkende UV-lak.

We kunnen zowel de buitenkant als de binnenkant van de dozen bedrukken en we kunnen de doos voorzien van een interieur op maat van uw producten.

We produceren ook zeer grote bedrukte dozen, met een extreem groot formaat, bijna onbeperkt, voor grote producten zoals ijskasten, wasmachines, fietsen en andere...

Zie onderaan enkele voorbeelden van bedrukte e-commerce dozen : voor meer info, stuur ons een e-mail op : info@utg.be

Voor meer informatie over bedrukte e-commerce dozen of bedrukte geschenkverpakkingen kan U ons altijd bereiken op : info@utg.be