PERSONALISATIE OP DOZEN

Gepersonaliseerde dozen of dozen met personalisatie


United Trust Group is gespecialiseerd in de productie en het drukken van gepersonaliseerde dozen, iedere doos is dan uniek en met een andere bedrukking.


Wij kunnen alle dozen personaliseren met een naam, code, beeld of nummer en dat zowel voor grote als voor kleine aantallen.


Wij kunnen zelfs dozen produceren waar we de personalisatie maken in goudfolie of in zilverfolie, of eender welke kleur van folie waarbij iedere doos een andere foliebedrukking heeft : een andere code, een andere naam of een andere nummer.


Onderaan vind U foto's van gepersonaliseerde bedrukte dozen of meer info kan U vragen op : info@utg.be

Gepersonaliseerde kaartjes of bladen met 3D lak en 3D folie


Wij kunnen alle kaartjes personaliseren met een naam, code, beeld of nummer en dat zowel voor grote als voor kleine aantallen.


Wij kunnen zelfs kaartjes produceren waar we de personalisatie maken in goudfolie of in zilverfolie, of eender welke kleur van folie waarbij ieder kaartje een andere foliebedrukking heeft : een andere code, een andere naam of een andere nummer.


De folie kan zelfs opdikkend ( 3D ) worden gemaakt voor iedere personalisatie.


UTG kan Uw kaartjes ook voorzien van een transparante 3D ( opdikkende ) glanzende lak en dat uniek en anders voor ieder kaartje, brochure of catalogus.


Onderaan vind U foto's van gepersonaliseerde kaartjes of bladen in 3D lak en 3D foli.


Eerst voorzien we de bladen en de kaartjes van een matte of glanzende softtouch beschermende laminatie of plastificatie.


Meer info kan U vragen op : info@utg.be

Alles is op aanvraag, voor een snelle offerte kan U mailen naar : info@utg.be