SNEL OP TE ZETTEN E-COMMERCE DOZEN

Snel op te zetten e-commerce dozen met automatische bodem


Online winkels en e-commerce bedrijven hebben graag dat de dozen snel kunnen opgezet worden, snel gevuld en snel gesloten kunnen worden.


Wij kunnen de snelste e-commerce dozen produceren die er bestaan : met een automatische bodem en met een zelfklevende strip bovenaan.


Door op de zijkanten van de doos te duwen is de doos onmiddelijk klaar om ze te vullen en na het vullen het vlies van de tape verwijderen en de doos sluiten.


Dit zijn de zogenaamde speedboxen of autolockdozen.


U heeft hiervoor dus geen rollertape nodig en de dozen liggen plano op een pallet, klaar om te gebruiken.


Deze dozen zijn voorzien van een perforatie met lip bovenaan zodat de ontvanger de dozen gemakkelijk kan opentrekken.


Daarbij zijn deze dozen nog eens full color quadri bedrukt en kunnen we ze maken in alle formaten, alsook grote formaten.


De bedrukking kan variƫren van blanco, tot 1 kleur PMS en quadri full color druk, al dan niet voorzien van een laminatie of plasticatie mat of glazend.


Deze e-commerce dozen kunnen ook gepersonaliseerd worden op naam of unieke gepersonaliseerde dozen waarbij iedere doos anders is en een andere quadri druk heeft.


Deze e-commerce dozen kunnen ook voorzien worden van goudfolie, zilverfolie of een andere kleur van folie en van een opdikkende UV-lak.


We kunnen zowel de buitenkant als de binnenkant van de dozen bedrukken en we kunnen de doos voorzien van een interieur op maat van uw producten.


We hebben alsook ecologische dozen, gemaakt van 100% gerecycleerd karton of dozen met een eco bruine kraftlook.


Zie onderaan enkele voorbeelden van bedrukte snel op te zetten e-commerce dozen : voor meer info, stuur ons een e-mail op : info@utg.be

Voor meer informatie over bedrukte e-commerce dozen of bedrukte geschenkverpakkingen kan U ons altijd bereiken op : info@utg.be