BEDRUKTE POTTEN

Bedrukte potten


Bedrukte plastic winkelverpakkingen voor in de supermarkt of voor in de winkel. Bedrukte plastic retailverpakkingen. Bedrukte plastic potten voor in de supermarkt.


United Trust Group is gespecialiseerd in de aanmaak en het bedrukken van plastic of plastiek potten in full color quadri.


United Trust Group is gespecialiseerd in de aanmaak van bedrukte plastic of plastiek verpakkingen.


Bedrukte plastic of plastiek potten of plastic of plastiek flessen met deksel of schroefdop.


Er is een verschil tussen harde en hervulbare bedrukte plastic potten en zachte bedrukte plastic potten. Dat hangt af van de toepassing en het gebruik : info@utg.be


U kan bij ons terecht voor bedrukte plastic potten voor voeding, bedrukte plastic potten voor dierenvoeding, bedrukte potten voor korrels, kruiden, wegwerpbekers, bedrukte potten voor kaasblokjes of bedrukte potten voor olijven of andere hapjes, tomaat potten, tomaat emmertjes, bedrukte potten voor kleine tomaatjes, bedrukte plastic potten voor snoep, bedrukte plastic potten voor visvoeder en viskorrels, kortom bedrukte plastic potten met deksel voor al uw wensen. Alles is voedingsgeschikt.


Bedrukte plastic of plastiek potten voor AGF ( groente en fruit, disposables ), tuinbouw ( bedrukte bloembakken en bedrukte bloempotten) en het bedrukken van mengbekers voor autolakken, bedrukte mengbekers voor voeding, bedrukte maatbekers voor de keuken.


U kan bij ons ook terecht voor bedrukte ijsbekers met deksel, bedrukte koffiebekers, bedrukte bierbekers, bedrukte tandpastabekers, bedrukte drinkbekers.


Bedrukte emmertjes transparant of bedrukte witte emmertjes met deksel.


Alle vormen zijn mogelijk en op aanvraag via : info@utg.be


Onderaan ziet U een aantal voorbeelden van bedrukte plastic potten of bedrukte plastiek potten of plastiek flessen met of zonder dop.


Voor eender welke plastic pot of plastiek pot of plastic of plastiek fles met dop of schroefdeksel kan U bij ons terecht.


En dat reeds vanaf 5.000 ex.


Alsook kunnen wij plastic potten of plastiek flessen labelen met een full color quadri bedrukt label of bedrukte zelfklevend etiket dat wij dan aanbrengen op de plastic pot of op de plastic fles, manueel of machinaal.


En dat ook reeds vanaf 5.000 ex.


Alles is op aanvraag, voor een snelle offerte kan U mailen naar : info@utg.be

Alles is op aanvraag, voor een snelle offerte kan U mailen naar : info@utg.be

Alles is op aanvraag, voor een snelle offerte voor bedrukte plastic potten of plastiek flessen kan U mailen naar : info@utg.be